Wie zijn wij 

Interesse in antiek Nederlands zilver

 

Ruim 30 jaar geleden is onze interesse gewekt voor oud en antiek zilver en dan met name het Nederlands zilver tot ca. 1810. In deze periode heb ik samen met mijn echtgenote vele veilingen en tentoonstellingen bezocht en regelmatig zilveren voorwerpen bekeken.
Om ons enthousiasme voor antiek zilver met anderen te delen en om andere geïnteresseerden of verzamelaars de mogelijkheid te bieden om antiek (stads)zilver aan te kopen is deze website opgezet. De specialisatie is met name het Nederlands zilver tot aan ca. 1810, gemaakt in de diverse  steden van de Republiek der Zeven Verenigde Provinciën.

Wij hebben geen winkel, maar verkopen uitsluitend via deze website. Het is echter aan te bevelen om ons te bezoeken om het voorwerp dat u wilt aanschaffen te bekijken.

Met onze kennis en ervaring willen wij u van dienst zijn voor het leveren van kwaliteitsproducten. Ons doel is om u zo veel mogelijk gave voorwerpen aan te kunnen bieden. In de productbeschrijvingen is aangegeven of en zo ja welke onvolkomenheden er aanwezig zijn op of aan het betreffende voorwerp.

Wij wensen u veel kijkplezier,

Hans Breet